Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Antrenman
 Sorisa Gym Forumu | Vücut Geliştirme | Antrenman
Mesaj icon Konu: bi sorum olucak ? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
luth eths
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Alıntı luth eths Cevaplabullet Konu: bi sorum olucak ?
    Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2010 Saat 23:04
merhaba ben sorisaya gelmek istiyorum ama biri beni bilgilendirebilirmi.. ortamınız nasıl? bayanların rahat spor yapma imkanı warmıdır? ben daha önce hıgh lıne gittim oradaki insanlar çok anlayışsız.. erkeklerin bakışlarından rahatsız oldum spor yapamadım, 200 tl de zarara girdim.. üstelik gitmediğim ayların parasını istediğim için bi dayak yemediğim kaldı Ouch.. 3 ayda kilolarım dan kurtulmak istiyorum yardım ediiinnCry 
IP
goktug
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6

Alıntı goktug Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2010 Saat 16:03

Ben bir erkegim ama kısaca beni anlattınız sanırsam    70 kiloyum yaşım 16  kilollarımı veremiyorum  spor salonua gitmekte buldum   sorisayı cok met ettiler gidip görmek nasip olmöadı ama    emin olun  burda ögle bir şey olmaz   tavsiye edenlerde biliyorum kendim gidicem zaten inş kilolarımı verebilirim

IP
umitozer
Vip
Vip
Simge

Gönderilenler: 76

Alıntı umitozer Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-2010 Saat 20:34
selamlar. sorisa spor olarak bu yıl 13. yılımız. aynı adreste 13 yıldır aynı işi yapıyoruz denizlide. sanırım bu da bazı şeyleri anlatıyordur. rahat edeceğinize garanti veririm. ümit. ayrıca bu ay Bereketli de yeni şubemiz de açıldı.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide