![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Antrenman | |
Konu: bi sorum olucak ? |
|
| Yazar | Mesaj |
|
luth eths
Yeni Üye
|
![]() Konu: bi sorum olucak ?Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2010 Saat 23:04 |
|
merhaba ben sorisaya gelmek istiyorum ama biri beni bilgilendirebilirmi.. ortamınız nasıl? bayanların rahat spor yapma imkanı warmıdır? ben daha önce hıgh lıne gittim oradaki insanlar çok anlayışsız.. erkeklerin bakışlarından rahatsız oldum spor yapamadım, 200 tl de zarara girdim.. üstelik gitmediğim ayların parasını istediğim için bi dayak yemediğim kaldı
|
|
|
|
|
goktug
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2010 Saat 16:03 |
|
Ben bir erkegim ama kısaca beni anlattınız sanırsam 70 kiloyum yaşım 16 kilollarımı veremiyorum spor salonua gitmekte buldum sorisayı cok met ettiler gidip görmek nasip olmöadı ama emin olun burda ögle bir şey olmaz tavsiye edenlerde biliyorum kendim gidicem zaten inş kilolarımı verebilirim |
|
|
|
|
umitozer
Vip
|
![]() Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-2010 Saat 20:34 |
|
selamlar. sorisa spor olarak bu yıl 13. yılımız. aynı adreste 13 yıldır aynı işi yapıyoruz denizlide. sanırım bu da bazı şeyleri anlatıyordur. rahat edeceğinize garanti veririm. ümit. ayrıca bu ay Bereketli de yeni şubemiz de açıldı.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|